Immáron beérett a kert, saját termelésű zöldségek fűszerek segítségével a hóközi sesshinen megettük az első ebédet, amelynek minden elemét (kivétel barnarizs) a kertből szedtük. Mindet! A kertből! Mi termeltük! Bio! És elképesztően finom, frissen szedett!
Hóközi sesshin volt a hétvégén, a padozat remekül működik, a sátor szuper, a szangha életében sesshin, sesshin hátán, folyamatosan, de most a legfontosabb, hogy immár van saját termelésű biozöldségünk, bioebédünk (bográcsban főtt!) hála a kertészeknek, s mindenkinek aki eddig a kertben dolgozott, Áginak, Jionnak, Gergőnek és mindenki másnak. Szangha, – ez az!
A raguban volt hagyma, zöldbab, cékla, mángold, sóska, csillagtök, cukkini, paradicsom. Fűszerek: zsálya, borsikafű, tárkony, oregánó, citromos kakukkfű. A salátában céklalevél, porcsinrózsa és paradicsom. Csak sót, borsot, olajat és rizst kellett máshonnan beszerezni.
Hát erről van szó!


0 hozzászólás